Skip to content

RESTAURANT SHIRZAD

Vi byder dig stort velkommen til Restaurant Shirzad, som nu slår nu dørene op, og lancerer originale og delikate persiske madretter.

Ejeren og kokken Shirzad har specialiseret sig i det persiske køkken og har i en årrække på 25 år tilberedt enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot autentisk persisk mad, og til og med til en ganske fornuftig pris.

Med den attraktive beliggenhed i hjertet af det charmerende Frederiksberg på Finsensvej 16 ligger Restaurant Shirzad. Restauranten danner rammen om en særligt spændende og eksotisk spiseoplevelse. Ikke nok med vi tilbyder veltillavet mad, vi huser vi også lokaliteter med en god portion stil og atmosfære, hvor det er muligt og sidde både indenfor og udenfor og nyde sin mad.

Det er ligeledes muligt at komme som et selskab, bestille catering til en festlig lejlighed eller blot bestille Take Away.

Hos Restaurant Shirzad kan du fx sætte tænderne i kvalitets okse -og lammekød som er flammegrillet på ægte lavastens-grill, således den får den gode velkendte grill-smag, som er prikken over i’et, når man sætter tænderne i et godt stykke kød. Du kan også vælge en af vores smagfulde simre gryderetter med mørt og saftigt oksekød.

Vi tilbyder også smagfuld og saftig grillet kylling, som er langtidsmarineret i original persisk safran-marinade. Hertil serveres godt sundt og delikat tilbehør. Du kan også prøve en af vores traditionelle persiske forretter som aubergine creme, dip med tørret skalotteløg eller dagens suppe. Til måltidet kan du fx nyde en traditionel yoghurtdrik med mynte. Til dessert tilbyder vi safran-is med pistacienødder eller den eksotiske persiske is af ris nudler med rosenvand og limesaft.

Restaurant Shirzad laver mad til hverdag og til fest og vi har store idealer og en mission om hele tiden at gøre det bedre – når det gælder velsmagen, bæredygtigheden og respekten for modtageren.

Vi ser frem til at betjene dig, og vi vil sætte pris på et tillidsfuldt samarbejde. Fuld tilfredshed, lækker mad og god service er vores forpligtelse over for vores kunder.

Restaurant Shirzad glæder sig til at byde dig velkommen.

BORD RESERVATION

Tag i byen og nyd en skøn spiseoplevelse på restaurant Shirzad.

Det kunne være en hverdags aften med en ven eller veninde, en date eller en familiefødselsdag en fredag eller lørdag aften. Vi holder også selskaber til alle sags lejligheder både til private og til erhverv. Vi tilbyder selskabsarrangementer med op til 60 siddepladser.

#SHIRZAD.DK

Følg os på Instagram

SHIRZAD